Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo zien de andere Gooische Meisjes er nu uit

Niet alle Gooische meisjes keerden na 10 jaar terug.

Echte Gooische Meisjes

Echte Gooische Moeders is een ware hit op Videoland, maar in de serie missen we nog wel een aantal Gooische gezichten. Wat is er namelijk gekomen van Renée, Nathalie en Stephanie die we in Echte Gooische Meisjes zagen?

De andere meiden

In de Videoland-serie Echte Gooische Moeders zien we hoe Pauline, Bo, Kimberly, Leslie en Florine het ervan afbrengen als (nieuwbakken) moeders in het Gooi. De dames zijn de afgelopen jaren veel veranderd, maar zijn hun Gooische joie de vive zeker niet verloren.

Elke woensdag kunnen we onszelf weer opmaken voor een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders. Een aantal familiar faces maakt hun opwachting echter niet in de serie. Wij konden dan ook niet anders dan ons afvragen hoe de andere meisjes, Stephanie, Renée en Nathalie er nu uitzien.

Renée

Ze is dan niet te zien in Echte Gooise Moeders, maar ook Renée is inmiddels een echte Gooische mommy. Tien jaar geleden was de blondine nog op zoek naar de liefde en het lijkt erop dat ze die heeft gevonden. Sterker nog, zij en haar soulmate bezegelden hun liefde anderhalf jaar geleden met de komst van zoontje Willem.

Stephanie

Toen Stephanie in seizoen twee van Echte Gooische Meisjes haar intrede in de serie maakte, leek ze haar leven perfect op orde te hebben. Ze zou trouwen, maar van een man in haar leven lijkt momenteel geen sprake te zijn. Alhoewel, de zelfbenoemde dog lover lijkt het goed te hebben met hondje Don.

Nathalie

Als één Gooische dame uit de spotlight wil blijven, is het Nathalie wel. Het Gooische paardenmeisjes deelt niet veel van haar leven op social media, maar lijkt het wel goed voor elkaar te hebben. Leuk weetje: ze lijkt ook nog veel contact te hebben met Kimberly.

Showbizz
  • Echte Gooische Meisjes