Wait, what?! Temptations Sonny en Jaydi zouden gaan trouwen

Het stel was heel wat van plan.

Lees ook

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zijn inmiddels op Videoland te zien. Hierin zagen we de knappe Jaydi samen met lover Sonny het avontuur aangaan. Maarre, wist je dat Jaydi en Sonny voor hun deelname op het punt stonden om te gaan trouwen?

Programma

We schreven eerder al dat Sonny en Jaydi mee hebben gedaan aan het programma Wereldreis op Wielen, maar dat is niet de enige show waaraan het stel eigenlijk wel mee wilde doen. Sonny en Jaydi zouden namelijk meedoen aan Trouwen In Het Buitenland.

In dit programma worden koppels gevolgd die gaan trouwen in het buitenland. Eenmaal op bestemming hebben ze maar een paar dagen om alles te regelen. Sonny en Jaydi stonden op het punt om te vertrekken maar haakten uiteindelijk toch af.

Last minute

Tegenover Cosmopolitan vertelt Sonny waarom. “We hebben dat programma uiteindelijk niet gedaan”, zegt hij. “We zouden een deel zelf moeten vergoeden en daar hadden we niet de ruimte voor op dat moment. Het kwam last minute op ons pad…”

Wellicht dat de twee in de toekomst alsnog gaan trouwen, maar daarvoor moeten ze wel eerst Temptation Island zien te overleven… Spannend!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Wereldreis op Wielen

Laatste nieuws

Zie ook