Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Whut: Fifty Shades Jamie Dornan ontving bizarre post van fan

De acteur kreeg een wel heel bijzondere fotocollage.

Jamie Dornan

Als celebrity krijg je behoorlijk wat bijzondere DM's en fanmails. Maar deze freaky fanmail die Fifty Shades Of Grey-acteur Jamie Dornan op de mat kreeg, spant toch echt de kroon.

Fotocollage

In een interview met Vanity Fair vertelt de acteur het vreemdste dat hij ooit heeft gekregen. "Ergens in de afgelopen maanden, toen iedereen in quarantaine zat, kreeg ik een fotocollage opgestuurd van een kindje dat ik niet ken", begint hij.

"De persoon die me dat opstuurde, claimde dat dit mijn kind was, wat vrij bizar was", aldus Jamie. Hoe oud het kindje op de foto was, is niet bekend. Maar de knappe Fifty Shades-acteur is al zeven jaar getrouwd met Amelia Warner, met wie hij drie kinderen heeft. Dus het lijkt niet heel waarschijnlijk dat Jamie nog een kindje bij een andere vrouw heeft.

Verklaring

Jamie zelf heeft wel een andere verklaring voor de freaky fanmail. "Ik vermoed dat deze 'fan' bedoelde dat dit het kindje is van mij en Dakota Johnson, met wie ik in alle Fifty Shades-films gespeeld heb", zegt hij.

"Dus dat dit kind verwekt is tijdens het zien van een van onze films. Ik kan het anders ook niet zo goed verklaren", gaat Jamie verder. "Hoe dan ook, ik vond het allemaal erg vreemd en niet heel prettig." Dat kunnen wij heel goed begrijpen!

Misschien ook voor jou:
Déze PLL-actrice deed auditie voor Fifty Shades of Grey
Showbizz
  • Brunopress