Yes! Fifty Shades Darker staat binnenkort op Netflix

Déze Fifty Shades-acteur heeft een bijzonder idee voor een vierde film

Komt er dan toch nog een vervolg op de Fifty Shades-films?
Fifty Shades-acteur

In Fifty Shades Freed speelde niemand minder dan Brant Daugherty de rol van Sawyer, het hoofd van Christian Grey’s securityteam. Enne, dat lijkt voor de acteur naar meer te ruiken. Zo deelt hij een bijzonder idee voor een vierde film op Twitter.

Fan-tweet

Voordat Brant een rol in Fifty Shades Freed scoorde, speelde hij Noel Kahn in de hitserie Pretty Little Liars. Een fan van de serie tweette onlangs dat ze Noel ontzettend creepy vond. Ze vervolgt dat ze had gedacht dat Brant zich als Sawyer in Fifty Shades Freed opeens tegen de Grey’s zou keren.

Dit idee lijkt Brant wel wat. Zo reageert hij op de tweet. “Voor Fifty Shades 4 bleef ik maar het idee pitchen dat Sawyer op Christian en Anna gaat jagen, maar iedereen wees dit idee af”, grapt de acteur.

Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed verscheen in 2018 op het witte doek. Brant speelde in deze film de bodyguard van Anastasia Steele, gespeeld door Dakota Johnson.

Hoewel fans dolgraag een vervolg op de filmreeks zouden willen, zit dat er niet in. We moeten het dus doen met de drie films die er al zijn.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Het tweede deel, Fifty Shades Darker, staat vanaf 7 oktober op Netflix. Yay!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f93730a8aa9d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });