Even wegsmelten: Kim Feenstra deelt té lieve foto van baby Brooklyn

De pasgeboren Brooklyn mag al bijna naar de kapper...

Lees ook

Kim Feenstra zweeft op cloud nine met haar pasgeboren baby Brooklyn. Het model besloot van tevoren dat ze haar kleine niet in de schijnwerpers zou zetten, maar toch kan ze het niet laten een foto te delen. En wij snappen wel waarom.

Lief bericht

Op Instagram deelt Kim een foto van haar kleine jongen. Kim haar leven staat naar eigen zeggen volledig op z'n kop door de komst van de kleine. Dit laat het model dan ook weten in een lief gedichtje:

“Jij bent mijn alles. En alles dat ben jij. Mijn leven staat op zijn kop. En ik sta op mijn kop, zo blij. Alles is nu zo anders zoals ik het nooit eerder heb gekend. Onvoorwaardelijke liefde en met liefde koester ik elk moment. Ook de uren dat ik het soms even niet zie zitten, en de vermoeidheid toe slaat, ben jij elk uur opnieuw mijn allerliefste, mijn allermooiste daad. Ik heb je lief en zal er voor je zijn, mijn hele leven lang. Dat is mijn belofte aan jou en die zal ik nooit verbreken, ik hou van jou. Kleine man.”

Bos haar

Behalve de lieve tekst, valt er ook iets anders op aan de foto. Baby Brooklyn heeft namelijk een mega bos haar. Menig fan lijkt onder de indruk van de volle haardos van de kleine man. “Dat haar”, “Wat een haar” en “Wat een mooi haar! Wat een schatje”, klinkt het in de reacties.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook