doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia’s adventskalender: 5x de Rowan crossbody bag van Mister Miara t.w.v. €79,95

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mister Miara

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 5x de Rowan crossbody bag van Mister Miara t.w.v. €79,95!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Duurzaam en dierenleedvrij

Tijdens de feestdagen stelen we graag de show in een oogstrelende jurk gecombineerd met die prachtige killer heels. Maar de accessoires zijn minstens zo belangrijk als de outfit. Maak je look dan ook af met een prachtige crossbodytas van Mister Miara.

Enne, wie pronkt met deze tas is ook nog eens duurzaam bezig. Alle tassen en portemonnees uit de collecties van Mister Miara zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan leer en de voering is tevens gemaakt van 100 procent gerecyclede plastic flessen! Het modemerk produceert items die mooi, duurzaam en dierenleedvrij zijn. Score!

Rowan crossbody bag

De Rowan crossbody bag is een van de vele crossbodytassen uit de collectie van Mister Miara. De tas is het perfecte item om onderweg makkelijk met je mee te dragen door het lange hengsel, maar ook ideaal voor een avondje uit doordat je het hengsel kunt inkorten. Door de handige vakken is er bovendien genoeg ruimte voor al jouw essentials! Dit maakt de Rowan crossbody bag dan ook een echte musthave.

Win, win, win

Wil je kans maken op één van de vijf Rowan crossbody bags van Mister Miara? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier vind je nog veel meer toffe items!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia’s adventskalender: 5x de Rowan crossbody bag van Mister Miara t.w.v. €79,95

Doe mee en maak kans!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 26 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');