doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's adventskalender: 4x een giftcard van SOAP TREATMENT STORE + een vegan Vehicle Cream van Prescription™ t.w.v. €100

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
SOAP

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 4x een giftcard van SOAP TREATMENT STORE + een vegan Vehicle Cream van Prescription™ t.w.v. €100.

Persoonlijk advies

Droom jij van een perzikhuidje en doe je er alles aan om je skin zo goed mogelijk te verzorgen? Dan ben je vast bekend met verschillende beauty treatments. Enne, ben je dat juist he-le-maal niet? Dan ben je bij de SOAP TREATMENT STORE aan het juiste adres. Bij de SOAP TREATMENT STORE vertellen ze je namelijk alle ins and outs over skincare behandelingen en producten. Je kunt hier dan ook dagelijks terecht voor een facial, manicure, pedicure, waxing, massage of andere beauty treatments.

Smeren maar

SOAP TREATMENT STORE gelooft niet in one-size-fits-all producten. Iedere huid en levensstijl is anders. Met Prescription™ maken de experts van SOAP het mogelijk iedereen een gepersonaliseerd huidadvies te geven. Vegan skin care is hot, dus hierom biedt SOAP TREATMENT STORE de vegan Vehicle Cream aan.

Deze vegan cream is 100 procent plant based met Edelweiss als belangrijkste ingrediënt. Deze crème is geschikt voor elk huidtype en -conditie. Door 'm te combineren met de juiste actives – skincare met actieve ingrediënten–, gebruik je deze crème als een vehicle (drager) van deze extra actieve werkstoffen. Hierdoor kun je gericht bepaalde huidproblemen aanpakken. Deze vegan cream heeft een herstellende werking en zorgt ervoor dat de huid beschermd wordt tegen de invloeden van externe stressfactoren. Sounds good!

Win, win, win!

Wil je kans maken op een giftcard van SOAP TREATMENT STORE + een vegan vehicle cream van Prescription™? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je nog veel meer toffe items!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 4x een giftcard van SOAP TREATMENT STORE + een vegan vehicle cream van Prescription™ t.w.v. €100

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 30 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.