doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Monica Geuze siert deze week de cover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
monica

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Monica Geuze siert de cover.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deze week

*Monica Geuze is samen met best friend Kaj Gorgels al jarenlang gróót fan van Temptation Island. De twee presenteren samen het nieuwe seizoen van dit giga liefdesavontuur, maar zouden er zelf niet aan meedoen. In gesprek met Grazia vertellen de twee alles over hun hechte band, relaties en verleidingen.
*Ze is de nieuwe koningin van reality-tv. De next generation it-girl. Christine Quinn verovert de wereld op Louboutins, en Grazia sprak haar voor het nieuwe seizoen van Cribs, dat nu te zien is op MTV.
*Tijdens de pandemie kwam queen B erachter dat ze meer tijd voor zichzelf én haar gezin wil. Maar hebben we dat niet eerder gehoord van Beyonce?
*De feestdagen zijn incoming. Inspiratie voor op je verlanglijstje is vaak ver te zoeken, dus wij helpen je een handje. Van budgetcadeaus tot fancy items: je wil alles hebben.
*Olcay Gulsen had er vroeger zelf mee te maken: huiselijk geweld. Op 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, start de campagne Orange the World. Volgens Olcay ontzettend belangrijk: "Ik ontvang nog wekelijks tientallen berichten van slachtoffers."
*Keeping up with the Kardashians komt tot een eind. Maarre, welke familie wordt dé opvolger? Wij hebben er al een aantal op het oog.
*Shocking: "Iedereen dacht dat ik mijn vrouw had vermoord."
*Je hele leven keihard werken om pas op hoge leeftijd met pensioen te gaan? Dat kan anders, vinden volgers van de FIRE-beweging. Hun doel: zo snel mogelijk financieel onafhankelijk worden.
*Deze winter verstop je je in een lekkere, warme winterjas. Kun je niet kiezen? Wij zetten de mooiste voor je op een rij.
*Het lijkt misschien een ver-van-je-bed-show, maar wist je dat je je al in een voorfase van de menopauze kunt bevinden zonder je daar bewust van te zijn? En nee, daar hoef je geen 50 voor te zijn. Sterker, zelfs geen 40. En soms zelfs geen 30... Wij vertellen je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');