doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo ziet de dochter van Frank Lammers eruit

Zo ziet Anne Rats die ‘Otje’ speelde er nu uit

Herken jij de jeugdheld nog terug?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Otje

Otje, ik ben Otje. En m’n vader die heet Tos… Alle nineties kids kunnen het introliedje van Otje waarschijnlijk nog uit volle borst meezingen, terwijl het alweer 22 jaar geleden is dat de serie op televisie verscheen. Hoe gaat het nu met hoofdrolspeelster Anne Rats?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Avontuurlijk leven

Kroop jij vroeger ook voor de buis om het avontuurlijke leven van Otje te volgen? Het jongensachtig meisje woonde samen met haar opvliegende vader, kok Tos, op de zolder van hotel De Koperwiek, had een geheime boomhut en een grote groep dierenvriendjes zoals Betsie de poes, Boef de hond en de vogels uit het bos. Actrice Anne Rats was 11 jaar oud toen ze in de rol van Otje kroop. Hoe gaat het nu met haar?

Televisie en theater

Anne is zeker niet gestopt met acteren. Ze haalde haar diploma op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en speelde rolletjes in onder andere Flikken Maastricht en Danni Lowinski.

Op kindertelevisie is ze ook nog ieder jaar te zien, want ze neemt al jarenlang de rol van Paardenpiet op zich in het Sinterklaasjournaal. Tegenwoordig speelt Anne vooral in het theater en zelf theater maken doet ze ook, bij theatergezelschap De Stokerij in Schiedam.

De inmiddels 33-jarige Anne heeft ook een dochter, met wie ze regelmatig lieve foto’s deelt op Instagram. Benieuwd geworden hoe ‘Otje' er all grown up uitziet? We hebben wat foto's voor je op een rijtje gezet!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');