Om déze reden is het belangrijk om altijd een goede all purpose crème te gebruiken

Hydratatie is immers zó belangrijk.

Lees ook

Wie vroeger nieuwsgierig door de jaloersmakende beautyproducten van oma neusde, kan zich vast nog goed herinneren dat zij beschikte over vele schoonheidstrucjes. Niet zo gek dat beautygeheimen dan ook van generatie op generatie worden doorgegeven. Het nostalgische 'Blauwe Blik' van NIVEA is een van die geheimen. Deze crème bestaat al meer dan honderd jaar en wordt niet voor niets een waar wondermiddel genoemd.

Huidveroudering tegengaan

We leggen ons graag in de watten door een heerlijke crème op ons gezicht of lichaam te smeren. Toch blijkt uit onderzoek dat de jongere generatie een stuk minder smeert dan vroeger. Zo'n 66 procent van de Nederlanders gebruikt dagelijks geen bodyproducten meer. Say what?!

We zetten daarom voor je op een rijtje waarom het zo belangrijk is om jezelf dagelijks te verwennen met een voedende, all purpose crème.

Hydrateren kun je leren

Het 'Blauwe Blik' van NIVEA is deze winter een echte musthave. Deze crème hydrateert de huid, gaat huidveroudering tegen én is ook nog eens geschikt voor de huid die een milde tot rijke hydratatie nodig heeft. Enne, dat is nog niet alles, want zelfs de gevoelige huidtypen worden blij van deze crème.

Ultieme verzorging

De all purpose crème van NIVEA doet haar naam eer aan. Zo kun je het product gebruiken als handcrème, voetencrème of als nachtmasker. Bovendien kun je het ook op de schramme huid smeren na het sporten. Daarnaast mag de NIVEA Crème zichzelf ook een moisturizer voor het gezicht noemen. En last but not least: de crème kun je ook aanbrengen op droge lippen én op de getatoeëerde huid.

Je kunt het je zo gek niet bedenken; het 'Blauwe Blik' is echt voor álles te gebruiken.

Grootmoeders beautygeheimen

Oma-influencer Miep weet maar al te goed hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen. Ze wil dan ook samen met haar kleindochter YouTuber Denise in samenwerking met NIVEA de jongere doelgroep bekendmaken met de veelzijdigheid van het 'Blauwe Blik'. De twee gaan dan ook in gesprek over verschillende verzorgingsgeheimen, dit is onder andere terug te zien in een Q&A op IG TV van Denise.

Beeld: IStock

Laatste nieuws

Zie ook