doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: de Sienna bag van Bianca Medaglia t.w.v. €390

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Winning Bianca Medaglia

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x de Sienna bag van Bianca Medaglia t.w.v €390 weg.

Fashion statement

Anno 2020 bestaat onze garderobe voornamelijk uit joggingpakken, sportsokken en oversized items. Niets mis mee, maar deze basic outfits vragen om een echte eyecatcher. Hoe je dit het beste aanpakt? Door te kiezen voor een stunning designertas. Het Amsterdamse tassenmerk Bianca Medaglia has got you covered. Deze rode tas tilt ieder joggingpak naar een hoger niveau. Enne, daar worden we in coronatijd héél erg blij van.

Bianca Medaglia

Bianca Medaglia kenmerkt zich door een elegante stijl die heel tijdloos is. "Ik kies voor een kleurenpallet dat eigentijds is maar wel tijdloos kan zijn. Mijn tassen moeten favoriet worden voor lange tijd", liet de ontwerpster herself weten. De handtassen van Bianca Medaglia worden ambachtelijk gemaakt door een Portugees familiebedrijf.

De Sienna bag heeft een ronde vorm met envelopsluiting en is uitgevoerd in een prachtige, zachte lederkwaliteit. Je draagt deze tas niet alleen gemakkelijk als crossbody. Ga je voor een chique look? Dan fungeert deze tas ook als clutch. En dat is niet alles: je krijgt er ook nog een passende dustbag bij, zodat je jouw tas altijd veilig kunt opbergen.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om de Sienna bag om je schouder te hangen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk de Sienna Bag van Bianca Medaglia t.w.v. €390 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Winning Wednesday: 1x de Sienna bag van Bianca Medaglia t.w.v. €390

Wij geven 1x de Sienna bag van Bianca Medaglia t.w.v. €390 weg.

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 24 november. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.