Grazia’s adventskalender: 3x enkellaarsjes van Steve Madden t.w.v. €179,99

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 3x enkellaarsjes van Steve Madden t.w.v. €179,99!

Musthave

Met de nieuwe Fall/Winter-collectie van Steve Madden is het time to shine. Glitters in alle kleuren en sparkly accenten om de show mee te stelen.

Voor de aankomende feestdagen zitten er de nodige sparkles in de vrouwelijke collectie. Er zijn dan ook weinig merken beter in glitter en glamour dan Steve Madden. Stiletto's, knielaarzen of andere klassiekers; dit seizoen komen ze gedecoreerd in glitter.

WINONA-C-enkellaarsje

Wil jij tijdens de feestdagen de show stelen met sparkly heels? Dan ben je bij Steve Madden aan het juiste adres. Hun WINONA-C-enkellaarsje is alles waar menig vrouw van droomt! Dit enkellaarsje heeft all-over kaviaar steentjes, een medium hoge schacht en een spitse neus. Het perfecte laarsje voor de feestdagen, dus.

Win, win, win!

Wil je kans maken op de shiny WINONA-C-enkellaarsjes van Steve Madden? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je nog veel meer toffe items.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 8 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook