Khloe Kardashian voelt zich onder druk gezet door Tristan Thompson 

Tristan ziet het wel zitten om hun relatie nieuw leven in te blazen, maar Khloe twijfelt.

Lees ook

Keeping up with de relatiestatus van Khloe Kardashian en Tristan Thompson is lastiger gezegd dan gedaan. The latest? Khloe heeft bekend dat ze zich onder druk gezet voelt door Tristan om weer een relatie met hem aan te gaan.

De huidige relatie

Khloe en Tristan maakten er nooit een geheim van dat ze door de lockdown weer closer zijn geworden. Khloe twijfelt er echter aan of ze wel weer een relatie wil aangaan met de basketbalspeler, zo is te zien in een nieuwe KUWTK-clip.

Tijdens een videobelletje met vriendin Malika Haqq spreekt Khloe openhartig over haar relatie met Tristan. “We’re in really good place”, stelt Khloe. True's daddy hielp haar bijvoorbeeld goed toen ze in quarantaine zat door het opgelopen coronavirus. Toch waardeert ze het gedrag van de Cleveland Cavaliers-speler niet altijd. “Dan zit hij aan mijn schouder en dan vind ik dat hij een beetje te veel aan me zit.”

Onder druk gezet

Vriendin Malika weet wel waar het gedrag van Khloe’s ex vandaan komt. “Hij is nog steeds verliefd op je”, stelt ze. Khloe is zich bewust van Tristans gevoelens, maar voelt zich ook onder druk gezet. “Ik voel wel een beetje druk. Zelfs mijn familie vraagt zich af of we samen zijn of niet. Maar nee, dat zijn we niet.”

Niet alleen voelt de socialite zich onder druk gezet door haar familie, maar ook door Tristan. “Hij heeft me nooit een ultimatum gegeven, maar nu we meer optrekken merk ik dat hij ongeduldiger wordt.”

Gevoelens

Wat ze nu precies voor haar ex voelt, vindt Khloe lastig te zeggen. Malika weet echter wel wat haar tegenhoudt. “Je bent bang en je blokt je gevoelens, omdat dat veiliger is. Je staat niet open voor de liefde door alle shit die je is overkomen.”

Khloe kan zich wel vinden in dat wat haar vriendin zegt. “Ik heb inderdaad een muur opgetrokken. Mijn relaties waren altijd teleurstellend, dus ik heb mijn redenen om waakzaam te zijn. Maar als iemand genoeg om me geeft, zal diegene de muur steen voor steen afbreken.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook