Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

KFC introduceert eigen Hollandse snack: Spicy Zinger bitterballen

De Hollandse bitterbal wordt in een spicy jasje gestoken.

KFC

Vanaf vandaag kun je bij KFC niet alleen meer terecht voor Amerikaanse fried chicken. Je kunt er nu ook een heerlijke Hollandse snack krijgen. De fastfoodketen lanceert namelijk de spicy Zinger bitterbal: een pittig gekruide kipbitterbal. Mét zoetzure mosterdsaus.

KFC bitterbal

De bitterballen van KFC zijn – natuurlijk – gemaakt van kip. De snack is pittig gekruid, vandaar ook de naam spicy Zinger. Enne, zelfs het zoetzure sausje heeft een Hollandse make-over gekregen met een vleugje mosterd. Je kunt de bitterballen van KFC bestellen in buckets van drie, zes en achttien stuks. Daar komt nog bij: ze krijgen het Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming.

Bijzondere lancering

Om de lancering van de spicy Zinger bitterbal te vieren, opende KFC een wel heel bijzondere locatie. De voormalig specerijenmolen ‘De Ster’ aan de Kralingse Plas in Rotterdam werd omgetoverd tot een bezorgrestaurant. Woon je in de regio Rotterdam? Dan kun je de bitterballen vanuit de molen bij je thuis laten bezorgen met Uber Eats. Geen zorgen als je elders in het land woont. Ook jij kunt genieten van de Hollandse snack. De bitterballen zijn namelijk te koop bij alle KFC-restaurants in Nederlands via de drive, bezorging of afhalen – tot het einde van het jaar. Love it.

Misschien ook voor jou:
Deze hack zorgt ervoor dat je waterijsje niet gaat lekken