Kendall over ruzie met Kylie: 'We hebben elkaar nog nooit zo lang niet gesproken'

De heftige ruzie heeft toch voor frictie tussen de zussen gezorgd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kylie en Kendall

Hoewel menig fan dacht dat de heftige ruzie tussen Kendall en Kylie het einde zou betekenen voor de zusjes Jenner, zijn de twee eindelijk weer on good terms met elkaar. In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians doet Kendall een boekje open over de big fight met haar zus.

Ruzie

De ruzie tussen Kendall en Kylie was hét onderwerp van gesprek op social media. De twee kregen het met elkaar aan de stok tijdens de opnames van KUWTK, toen Kylie een kledingstuk had gepakt die Kendall eigenlijk wilde dragen.

Daarnaast ontstond er ook nog onenigheid over een lift naar huis, met als gevolg slaande ruzie tussen de zussen.

Geen contact

Kendall en Kylie waren maar liefst anderhalve maand niet on speaking terms met elkaar. "Ik heb al sinds een lange tijd geen contact met haar", vertelt Kendall in de teaser van de nieuwe KUWTK-aflevering. "Wat heel raar is; we hebben elkaar nog nooit zo lang niet gesproken."

De onderlinge radiostilte zorgde zelfs bij andere zussen Kim en Khloe voor een onbekrompen gevoel. "Ik heb Kylie een bericht gestuurd met: 'Hoe lang ga je niet meer praten met Kendall?''', vertelt Khloe. "Waardoor ze een soort van knapte."

Instagram

Na een maand werd de ruzie dan eindelijk uitgesproken tussen de zusjes, en wel via Instagram. Kylie plaatste namelijk een foto met Kendall erop. "Hebben wij geen ruzie?", reageerde Kendall, waarop Kylie weer reageerde: "Ja, maar mijn borsten staan hier goed op."

Vervolgens was het Kendall die weer contact opnam met Kylie. "Voordat Kylie en ik ruzie kregen, liet ze me een heel goed boek zien en er was een hele paragraaf over trots en hoe trots slechts een verlengstuk van angst is", legt ze uit. "En het deed me denken aan mijn ruzie met mijn zus, omdat we allebei alfa- en stoere meisjes zijn", aldus Kendall. Ha!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');