Oei: zusjes Kylie en Kendall Jenner hebben enorme ruzie met elkaar

In de aflevering van afgelopen donderdag liep het behoorlijk uit de hand tussen de twee.
Kendall en Kylie

Hoewel realityzusjes Kylie en Kendall Jenner eerder dit jaar nog samen een cosmeticalijn lanceerden, denken de twee nu aan allesbehalve samenwerken. In de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians is namelijk te zien hoe Kylie en Kendall het behoorlijk met elkaar aan de stok krijgen.

Outfit

De heftige ruzie was afgelopen donderdag op tv te zien in Amerika. De twee zusjes kregen ruzie om een outfit van halfzus Kourtney, die ze beiden graag wilde lenen. "Ik wilde jouw bruine outfit aan’", riep Kendall tegen Kourtney. "Maar dan komt Kylie binnen en buigt iedereen als een knipmes en laten ze haar dragen wat ze wil."

Kylie kon deze opmerking van haar zus niet bepaald waarderen. "Oh, jij vindt dat je de outfit meer verdient?" vroeg Kylie. "Ik laat jou mijn avond niet verpesten. Ik heb het naar mijn zin." Maar daar dacht Kendall anders over. "Je hebt mijn avond verpest, dus ik kan de hele avond doen wat ik wil."

Ruzie

Daarna werd de sfeer er niet bepaald beter op. Kendall mocht niet meerijden met Kylie's chauffeur, waardoor de bom al helemaal barstte. Kendall belde woedend naar haar moeder Kris en andere zussen Khloé, Kourtney en Kim.

"Ik wil nooit meer met Kylie praten", riep een boze Kendall. "Ik ben nuchter, ik zou dit niet verzinnen. Ze sloeg me, ofzo, dus ik sloeg haar terug, in haar gezicht. En toen pakte ze haar schoen en duwde ze de hak in mijn nek. Dus ik begon haar terug te schoppen. We raakten echt in gevecht. Dat mijn zus, mijn bloed, zo reageerde, is zo vreselijk", aldus Kendall. Aii...

Situatie

Hoe het nu precies gaat tussen de twee zussen is nog onduidelijk. Volgens grote zus Kim hebben Kylie en Kendall altijd al wel ruzie gehad. "Het was of ik terug in de tijd ging", schreef Kim op Twitter.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90166dad5e1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });