Chantal Janzen over presenteren Oh, Wat Een Jaar!: ‘Ik begreep wel dat ze mij vroegen’

Chantal vertelt dat ze het programma in de eerste instantie niet wilde presenteren.

Lees ook

Chantal Janzen neemt dit jaar de presentatieklus voor Oh, Wat Een Jaar! op zich. De presentatrice vervangt hiermee haar voorganger Linda de Mol. In gesprek met het AD vertelt Chantal er alles over.

Linda vs. Chantal

Eerst even een kleine recap: Linda maakte een jaar geleden de overstap van RTL naar Talpa en moest daarom ‘haar’ programma Oh, Wat Een Jaar! vaarwel kussen. Niemand minder dan Chantal nam het stokje van haar over. Linda was not amused met deze actie van Chantal.

“Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik het niet gedaan had, maar formeel mag het door een uitspraak van de rechter, dus dan moet je je erbij neerleggen”, vertelde de presentatrice destijds aan Showniews. Aiii.

Niet direct enthousiast

Chantal vertelt echter aan het AD dat zij niet meteen stond te springen om dit programma te presenteren. “Ik heb een aantal keer ‘nee’ gezegd om Oh, Wat Een Jaar! te presenteren. Ik hoef niet per se meer allemaal grote shows te doen”, begint Chantal.

Maar toen Peter van der Vorst aangaf dat ik hem er echt mee zou helpen, ben ik er goed over na gaan denken. Voor dit programma moet je kunnen zingen, dansen en presenteren. Met mijn musicalachtergrond is dit precies waar ik voor opgeleid ben. Dus ik begreep wel dat ze mij vroegen.”

“Ik ga het anders doen”

Aangezien Chantal haar voorganger Linda moet vervangen, wil ze er naar eigen zeggen wel een eigen draai aan Oh, Wat Een Jaar! geven. “Natuurlijk ga ik het programma anders doen dan Linda. De teksten komen nu uit mijn mond, dus dat is sowieso al anders.”

Bron: AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook