Zien: dít zijn de eerste beelden van de Gossip Girl-reboot

De opnames van de serie zijn dan eindelijk begonnen.

Lees ook

Het gerucht dat de opnames van de Gossip Girl-reboot eindelijk waren begonnen, deden onlangs op veel Amerikaanse showbizzsites de ronde. Het is niet alleen een gerucht, want dít zijn de eerste beelden.

Opnames

De opnames van de Gossip Girl-reboot zouden eigenlijk al eerder van start gaan. Het coronavirus gooide echter roet in het eten. Op maandag 2 november begon de cast en crew dan eindelijk met het draaien van de scènes.

Acteurs Eli Brown en Whitney Peak werden donderdagavond op de kiek gezet toen ze aan het filmen waren voor de reboot. Het lijkt erop dat de acteurs een dinner date aan het opnemen waren. Zal er dan een romance opbloeien tussen de personages van de acteurs?

Momenteel is er nog weinig bekend over de karakters van de serie. Naar verluidt maken Eli en Whitney deel uit van het trio waar de Gossip Girlreboot om draait. To be continued…

Bekende gezichten

Grote kans dat Eli en Whitney je bekend voorkomen. De twee hebben allebei al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zo was Eli te zien in Pretty Little Liars: The Perfectionists, had hij een gastrol in de serie Spinning Out en scoorde hij de hoofdrol voor de film The F**k-It List.

Whitney was te zien in de serie Chilling Adventures of Sabrina, had een rol in film Molly’s Game en schitterde ook in de serie Home Before Dark.

Benieuwd naar de foto’s van de set. Bekijk ze *HIER*.

Bron: Just Jared | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook