Roxeanne over hereniging met André: ‘Door hem ben ik gelukkiger’

Roxeanne Hazes open over sexleven: 'Nu we ouders zijn, doen we het minder vaak'

De zangeres vertelt openhartig over haar sexleven na het krijgen van een kindje.
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is de trotse mommy van zoontje Fender. Samen met grote liefde Erik Zwennes geniet ze van haar kleine jongen. In het nieuwste winterboek van LINDA.meiden vertelt Roxeanne dat de komst van Fender wel wat heeft veranderd tussen de lakens.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Tussen de lakens

De zangeres doet een boekje open over haar sexleven. "Nu we ouders zijn, doen we het wat minder vaak. Daar ga ik niet over liegen", geeft Roxeanne toe. "Maar het is niet ineens 'brave-papa-mama-sex'. Onze sex is goed, en ook nog stout."

Roxeanne poseert topless op de cover en bedekt haar boobs met enkel gebakken eitjes. Het is niet de eerste keer dat de Hazes-telg uit de kleren ging voor een shoot. Al eerder showde Roxeanne vol trots haar striae tijdens een fotoshoot. "Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet", aldus de zangeres. Powervrouw!

'Fender staat te popelen'

Of er nog een broertje of zusje aankomt voor kleine Fender? Roxeanne hoopt dat het haar gegeven is. Echter, als het aan haar little boy ligt, dan mag die tweede baby niet snel genoeg komen.

"Hij staat te popelen", vertelt de zangeres. "Hij wijst soms naar mijn buik en zegt: 'Mama, baby?'"

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');