Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder Feline openhartig over Love Island-afleveringen

"Ik heb een paar keer aan je gezicht gezien dat het niet goed met je ging."

Feline Moeder

In de nieuwste YouTube-video op het kanaal van Love Islands Feline vertelt de moeder – en ook wel beste vriendin – van de Islander openhartig over de uitzendingen. Want hoe was het voor haar om alle afleveringen te zien?

Trots

Terwijl Feline genoot van haar tijd in de Love Island-villa, zat het thuisfront bijna dagelijks voor de buis. In een YouTube-video gaat Feline in gesprek met haar moeder over de afleveringen. Want hoe was het voor haar moeder om Feline in haar witte badpak als bombshell de villa in zien gaan?

"Het was helemaal te gek", begint haar moeder over deze onvergetelijke entree. Al gauw gaat ze verder: "Je was lekker jezelf. Gewoon recht voor z'n raap."

"Vind je mij veranderd nu ik terug ben?", vraagt Feline vervolgens. "Ja, dat vind ik wel. Je kunt niet zes weken zoiets meemaken, zonder dat het iets met je doet. Je bent zelfverzekerder geworden", antwoord haar moeder.

Diabetes

Feline kampt met Diabetes type 1 en had het tijdens haar tijd in de villa af en toe erg zwaar. Zo vertelde ze onlangs in gesprek met Grazia dat ze soms nachten wakker lag. “Met diabetes type 1 ben je eigenlijk altijd ziek. Ik ben eigenlijk 7 dagen in de week, 24 uur per dag, ziek."

Ook de mommy van Feline had dit – zonder dat de twee elkaar spraken – in de gaten. "Ik heb een paar keer aan je gezicht gezien dat het niet goed met je ging", begint de moeder van Feline. "Ik zag je aan de rand van het zwembad zitten (...) toen zag ik dat je zat te trillen, maar het is daar hartstikke warm. Dus toen zag ik echt dat het niet goed met je ging."

Normaal gesproken bellen de twee elkaar op een moment wanneer Feline zich niet goed voelt. Echter, de Islanders hebben geen contact met de buitenwereld. "Ik was heel erg blij toen je door die deur liep op Schiphol", geeft haar moeder dan ook toe. Cute!

Misschien ook voor jou:
Love Islands Feline doet boekje open over de liefde
Showbizz
  • YouTube (Life of Fel)
  • RTL