Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exclusief! Famke Louise lanceert nieuwe Videoland-documentaire

"Het wordt veel persoonlijker dan mijn vorige docu", laat Famke weten.

Famke Louise

Famke Louise komt met een tweede documentaire op Videoland. “Ik neem mensen nu écht mee in mijn leven”, vertelt ze in de nieuwste Grazia.

Tweede docu

Het is geen makkelijke periode geweest voor de zangeres. Twee jaar geleden vertelde Famke in een gelijknamige docu-serie op Videoland al openhartig over de schaduwkanten van het leven in de spotlights. Nu komt Famke met een vervolg dat nóg persoonlijker is.

Anderhalf jaar

“Ze hebben me vanaf het moment van mijn Paradiso-show anderhalf jaar lang gevolgd. Het hele bontverhaal zit erin, de eerste lockdown, en je ziet ook dat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat. Het wordt veel persoonlijker dan mijn vorige docu”, maakt Famke bekend aan Grazia. Opnieuw wil de influencer en zangeres dus laten zien dat het sterrenbestaan niet over rozen gaat, maar ook vooral wie ze écht is.

“Mensen kennen mij helemaal niet als persoon en dat is wat ik nu meer ga belichten. Mijn persoonlijke relaties komen erin terug, maar ook hoe ik bekend ben geworden en wat voor narigheid ik daarvan heb meegekregen. Het gaat veel dieper in op vragen die nog nooit beantwoord zijn, terwijl ik toch al sinds ik zestien ben in de schijnwerpers sta. Ik vind dat het tijd wordt dat ik meer uitleg ga geven.”

Sterker

De nieuwe documentaire waarin we Famke kunnen volgen is vanaf 10 november te zien op Videoland. Ook doet Famke Louise daarin een boekje over waarom ze met haar management brak – wat ondanks speculaties niets te maken heeft met de #ikdoenietmeermee-ophef. “Waar het op neerkomt, is dat we allebei een andere visie hadden.”

Na een roerige periode lijkt alles weer de goede kant op te gaan. “Ik moest helemaal een andere weg inslaan en ben veel sterker uit die burn-out gekomen, dat ga je allemaal zien in mijn documentaire."

Het volledige interview met Famke Louise lees je in de nieuwste Grazia, vanaf woensdag in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Famke Louise reageert op breuk met Trè Samuels
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • Brunopress, Patrick van Emst