Yes! We kunnen Famke Louise binnenkort in déze serie zien

De zangers gooit haar carrière over een andere boeg.

Een groot deel van Nederland zit weer thuis dankzij de gedeeltelijke lockdown, zo ook artiesten. Famke Louise besluit daarom haar carrière over een hele andere boeg te gooien.

Fitgirl

De zangeres gaat deelnemen aan de exclusieve Dplay-realityserie Fitness Diaries. Famke is de vijfde fitgirl die meedoet aan de serie. De afgelopen maanden sportte Famke naar eigen zeggen erg weinig, vanwege de coronacrisis. Nu wil de zangeres weer fysiek in vorm komen, laten de makers van de serie weten.

Niet alleen Famke doet als BN'er mee aan dit programma. Ook Fajah Lourens gaat deelnemen aan deze sportieve uitdaging.

In opspraak

Ondanks het feit dat al haar optredens zijn afgelast, verscheen Famke de afgelopen tijd regelmatig in de media. Ze kwam zelfs landelijk in opspraak nadat ze meedeed aan de campagne #ikdoenietmeermee. In een uitzending van Jinek gaf de zangeres haar duidelijke mening over de coronamaatregelen en kreeg vervolgens bakken kritiek over zich heen.

Echter, Famke liet zich niet kennen. Ze ging in gesprek met IC-directeur Diederik Gommers en schoof een week later opnieuw aan bij de talkshow van Jinek om de boel recht te zetten.

Famke Louise is vanaf 23 oktober te zien in de Fitness Diaries op Dplay.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws