Kim Feenstra verbluft volgers met post baby body

Twee weken na de bevalling is Kim alweer bijna back in shape.

Lees ook

Tijdens haar zwangerschap wist Kim Feenstra haar volgers al meerdere keren te verbazen met prachtige bikinifoto’s, maar haar post baby body doet fans al helemaal versteld staan.

Terug van weggeweest

“Bijna terug van weggeweest”, schrijft Kim bij een kiekje van haar lichaam, twee weken na de geboorte van zoontje Brooklyn. Zwangerschapskilo’s zijn bij het model niet te bespeuren en ook de korte nachten van de kraamtijd lijken geen sporen achter te laten op haar lichaam. Voor de badkamerspiegels laat de kersverse moeder zien dat haar lichaam alweer bijna back in shape is.

“Daar heb ik 25 jaar over gedaan…” laat Angela Groothuizen weten in de comments. Ook Anna Nooshin is onder de indruk: “Holy moly”.

Goede gesprekken

Kim’s foto roept niet alleen de nodige bewondering en verbazing op, ook leidt het kiekje tot mooie gesprekken in de comment section. “Je bent mooi zoals je bent” wordt gezegd tegen andere nieuwbakken moeders die, naar eigen zeggen, minder gezegend zijn met goede genen. “Na een week was ik al blij als ik de staat op en neer kon lopen. Leg de lat niet te hoog!”

Kim is er zelf ook eerlijk over dat de eerste weken na de bevalling niet allemaal over rozen gaan. “Ik slaap tegenwoordig een paar uur per nacht but it’s still all good in mommy hood.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook