Hilarisch: Blake Lively reageert op ware identiteit Gossip Girl

De actrice is nog steeds niet over de onthulling heen.

Lees ook

Het is al bijna acht jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. Nog steeds zijn wij er niet overheen dat Dan Humphrey al die tijd Gossip Girl was. En wij zijn niet de enigen. Blake Lively, aka Serena Van Der Woodsen in de serie, is ook nog steeds ontdaan over deze plot twist.

Gossip Girl-meme

Dat de brave Dan 'Lonely Boy' Humphrey al die tijd Gossip Girl was? Nee, dat gaat er bij ons nog steeds niet in. Ook Blake Lively is nog steeds niet helemaal bijgekomen van deze onthulling. Zo deelt ze op haar Instagram Stories een hilarische meme over de show: “We hebben de hele serie gekeken om erachter te komen dat het Dan is.” Hierbij schrijft Blake de tekst: “JIJ bent verrast… Stel je voor hoe de schrijvers zich voelden.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Blake volop meedoet in de meme-hilariteit rondom Gossip Girl. Eerder ging er al een meme rond van Serena en bff Blair Waldorf, die Blake maar al te graag op Instagram deelde. Bovenin stelt Serena een vraag of vertelt zij iets, onderin geeft een sassy Blair antwoord met de letters uit de titel van de show door elkaar gehusseld.

Zo vraagt S aan Blair of zij wat water heeft, omdat ze dorst heeft. Het antwoord van B? “Go sip, girl.” Moet Serena naar de wc? “Go piss, girl.” Is ze verdwaald? “G p s girl.” Je snapt het.

Andere Gossip Girl

Het scheelde niet veel, of Dan was helemaal geen Gossip Girl geweest. Volgens Refinery29 onthulde schrijver en producent Joshua Safran op Vulture Festival in 2019 dat ze in eerste instantie Nate Archibald in gedachten hadden. “Een van de schrijvers realiseerde zich dat Nate nog nooit een tip had gestuurd naar Gossip Girl, wat in ieder geval tot het einde van seizoen vijf waar is… Nate had nooit een tip gestuurd in al die afleveringen, en toen zeiden we: 'Oh dan is hij Gossip Girl.'”

Voor Nate hadden de schrijvers blijkbaar Serena's kleine broertje Eric in gedachten als Gossip Girl. Totdat bleek dat het internet deze knul ook wel een goede verdachte vond voor de rol van GG. Zo zijn ze uiteindelijk bij Lonely Boy uitgekomen.

Reboot

Een paar maanden geleden werd bekend dat er een reboot van Gossip Girl in de maak is. Zo kunnen wij eindelijk weer genieten van het drama van de elite van de Upper East Side. De reboot gaat over een groep rijke New Yorkers op een privéschool in de Upper East Side. “De prestige-serie gaat in op hoeveel social media – en het landschap van New York zelf – in de tussenliggende jaren is veranderd”, deelden de makers eerder al met HBO Max.

Fans hopen nog steeds dat oude castleden terugkeren in de reboot. De nieuwe cast is inmiddels compleet, maar Joshua sluit niet uit dat een van de originele castleden toch een keer in de show te zien zal zijn. Wel zal Kirsten Bell nog de oude vertrouwde stem van Gossip Girl in gaan spreken voor een goede dosis nostalgie. We can't wait!

Dit bericht bekijken op Instagram

Class of ‘07 💋

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook