Winning Wednesday: 5x selfcare essentials set van Herôme t.w.v. €65

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.


Lees ook

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 5 selfcare essentials pakketten van Herôme t.w.v. €65 weg.

Selfcare

Nu we onze handen meer dan ooit moeten wassen, is het goed verzorgen van je handen een must. Herôme Cosmetics weet maar al te goed hoe belangrijk het is om je handen goed te hydrateren en te desinfecteren én dat je nagels er ook nog eens tiptop uitzien. Het merk heeft dan ook voor elk hand- en nagelprobleem de oplossing.

Desinfecteren

Als je de deur uitgaat is het altijd fijn om een desinfecterende gel bij je te hebben. De Direct Desinfect van Herôme is een handgel die bacteriën en virussen doodt en ook nog eens lekker ruikt. Het merk heeft ook een heuse Direct Desinfect Spray die je op voorwerpen kunt spuiten. Zo kun je de spray gebruiken voor deurklinken of telefoons. Handig!

Enne, wil je voorkomen dat je handen schraal worden door het vele wassen? No worries. Als je elke dag de verzorgende Hand Cream Daily Protection van Herôme gebruikt, versterk je jouw natuurlijke huidbarrière. De crème trekt ook nog eens snel in én vertraagt vroegtijdige huidveroudering.

Nagels on fleek

Als je jezelf ook nog eens een beetje in de watten wilt leggen, kun je terecht bij de nagelproducten van Hêrome. Zo krijg je dankzij de Nail Hardener Strong sterke nagels die niet afbreken, met de Natural Nail Whitener geef jij jezelf in een handomdraai een French Menicure en met de Wonderpen heb je geen beschadigde nagelriemen meer.

Om je nagellook helemaal af te maken is er ook nog de Glass Nail File Travelsize; deze vijl kun je makkelijk meenemen en hiermee voorkom je die vervelende haakjes aan je nagels.

Win, win, win

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze producten? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 5x de selfcare essentials set van Herôme t.w.v €65 weggeven. De set bestaat uit de Nail Hardener Strong, Natural Nail Whitener, Glass Nail File Travelsize, Wonderpen, Direct Desinfect (75 milliliter), Direct Desinfect Spray (75 milliliter) en de Hand Cream Daily Protection (75 milliliter).

Wil je kans maken op dit verzorgingspakket? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de lucky winners.*

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 3 november. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Beeld: Herôme

Laatste nieuws

Zie ook