Cute: De Bachelorette's Jordy deelt foto's uit de oude doos

De Bachelorette's Jordy openhartig over sexleven: 'Ik ben heel open minded'

De realityster bespreekt alle ins en outs met Ex On The Beach-deelneemster Ayla
Jordy Bachelorette

Jordy Jahmal is te gast in de YouTube-serie Bedroom Secrets. De Bachelorette-deelnemer is hier wel héél openhartig over zijn sexleven...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verrassing

In de serie Bedroom Secretes duiken twee influencers samen het bed in. Met wie? Dat is een verrassing. In de laatste aflevering was De Bachelorette's Jordy te gast. Hij dook het bed in met Ayla, bekend van Ex On The Beach.

"Ik zag je toevallig gister nog voorbijkomen op Instagram", begint Ayla ietwat zenuwachtig. De twee realitysterren beginnen al gauw over het feit dat ze allebei erg open minded zijn. En dat is maar goed ook, want al snel worden er pikante vragen gesteld.

Dominant

In een rondje met snelle vragen, komen we al snel allerlei juicy details te weten over Jordy's sexleven. Zo deelt hij openlijk dat hij een paar keer een soa heeft gehad. Ook vertelt dat hij graag dominant is tussen de lakens en de voorkeur geeft aan luidruchtige, kinky sex. Eén ding is duidelijk, de realityster neemt geen blad voor de mond.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Afknapper

"Ik heb weleens gehad dat mijn bedpartner een scheet liet", vertelt Jordy lachend. De realityster noemt het een afknapper, maar kon er ook wel om lachen.

De spannendste plek waar hij het ooit gedaan heeft? Op het strand, recht onder een kermis. "Achteraf was het wel komisch", laat hij weten.

De afsluitende vraag is: 'Zouden jullie elkaar doen? En – je verwacht het niet – de twee zeggen allebei 'ja'. Dusss... Kunnen we binnenkort een nieuw realitykoppel verwachten?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');