Holly Mae Brood openhartig over sexleven: ‘We hebben geen schaamte’

Ook zit de presentatrice niet verlegen om het geven van een tip tussen de lakens.

Lees ook

Holly Mae Brood vormt al vier jaar lang een koppel met Soy Kroon. De presentatrice is naar eigen zeggen nog altijd dolverliefd en vertelt in gesprek met Robbert Rodenburg alle ins and outs over hun relatie. Zo ook de spicy details…

Sexleven

In de nieuwste video op het YouTube-kanaal van Robbert voelen de twee elkaar flink aan de tand. In het begin van de video vraagt Robbert al gauw naar het sexleven van de presentatrice. “Het hoeft van mij niet altijd superlief”, begint Holly. “Maar soms ook wel. Ik vind de afwisseling heel leuk.”

Holly is al een lange tijd samen met Soy, maar volgens de brunette is er niks mis met het sexleven van het liefdeskoppel. “Op een gegeven moment heb je geen schaamte meer voor elkaar. Ik denk dat dat het allerbelangrijkste is, dat je je helemaal overgeeft aan elkaar.”

Ook zit de presentatrice niet verlegen om het geven van een tip tussen de lakens. “Ik vind dat je alles met je partner moet bespreken. We zijn altijd heel open naar elkaar geweest, over wat we fijn vinden in bed.”

Couple goals

Robbert vervolgt het gesprek door Holly een nieuwe vraag te stellen. De YouTuber wil weten hoe Holly haar relatie met Soy beschrijft. “Ik denk gewoon: 100 procent. Wij zijn echt een team”, vertelt Holly glimlachend.

“We doen alles met z'n tweeën. Het is gewoon allemaal heel liefdevol. We zijn nog steeds zo verliefd, en ik denk dat dat wel heel bijzonder is.”

Ondanks dat het koppel al vanaf een jonge leeftijd samen is, heeft Holly geen spijt van haar gemiste 'scharrelperiode'. “Soms denk ik wel eens, hadden we niet wat langer moeten lanterfanten. Maar ja, ik zou niet zonder hem willen. Ik vind hem gewoon het allerleukst.” Cute!

Bron: YouTube (Robbert Rodenburg) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook