Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze shampoo gebruikt Selling Sunsets Christine voor haar stralende blonde lokken

Dit is het geheim achter het prachtige haar van de real estate agent.

Christine Quinn

De outfits van Selling Sunset-ster Christine Quinn zijn altijd on point en haar blonde lokken zitten altijd perfect. Aan Grazia UK vertelt de real estate agent dat ze veel tijd aan haar coupe besteedt en hoe ze haar lokken zo mooi houdt.

Geblondeerde lokken

Wie zijn of haar lokken weleens heeft geblondeerd, weet maar al te goed dat een zilvershampoo ontzettend belangrijk is om je haar mooi blond te houden. Christine kan hierover meepraten.

“Voorkomen dat mijn haar gele ondertonen krijgt en ondertussen zorgen dat mijn haar gezond blijft, vond ik altijd moeilijk”, vertelt de real estate agent over haar geblondeerde lokken. “Vooral tijdens vakanties, als je veel zwemt”, voegt Christine eraan toe.

Producten

Om anderen met dezelfde struggles een handje te helpen, deelt Christine dan ook haar haircare routine. “Onlangs ontdekte ik het nieuwe product Blond Absolu range van Kérastase. Ik ben helemaal gek op dat product.”

“Eerst gebruik ik de Bain Ultra-Violet Purple Shampoo en laat dat een paar minuten intrekken, voordat ik het uitspoel. Vervolgens smeer ik de Blond Absolu Masque Ultra Violet Treatment in mijn haar. Ik doe wat Shu Uemura’s Essence Absoly Oil in mijn haar als het nog nat is. Ook doe ik deze olie in mijn lokken als ik mijn haar net heb gedaan voor een super shiny look en om te voorkomen dat mijn haar gaat pluizen.” Aha!

Misschien ook voor jou:
Dit is het anti-puistjes middel waar Kylie Jenner bij zweert
Showbizz
  • Grazia UK
  • BSR