Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het anti-puistjes middel waar Kylie Jenner bij zweert

Als we Kylie mogen geloven is dit product een heus wondermiddeltje.

anti-puistjes

Puistjes, pukkeltjes, rode vlekjes: we weten allemaal hoe vervelend het kan zijn. Droom jij van een perfecte huid à la Kylie Jenner? Dan zou je volgens Mrs. Jenner dít anti-puistjes middeltje moeten gebruiken.

Wondermiddeltje

Ondanks dat Kylie haar eigen skincare-lijn heeft, zweert ze bij een product van een ander merk. En tja, dan zal dat product wel heel erg goed moeten zijn. Kylie gebruikt regelmatig de drying lotion van het merk Mario Badescu en noemt dit een wondermiddel.

De realityster gebruikt het middeltje om haar puistjes aan te stippen. Ook Bella Hadid en Lili Reinhart lieten eerder aan Glamour weten dat dit product standaard in hun beauty stash ligt.

Hoe werkt het?

Als we verschillende celebs mogen geloven, is het product een echte life saver. De lotion staat bekend om zijn opdrogende eigenschappen van witte mee-eters terwijl je slaapt. Het product bevat onder meer zwavel, salicylzuur en zinkoxide om onzuiverheden te verwijderen. Daarnaast bevat het middeltje een mengsel van kalamijn en kamfer, die de huid verzachten en kalmeren.

Hoe het werkt? De lotion mag voor gebruik niet geschud worden. Onderin het flesje zit een roze bezinksel, hier dip je een wattenstaafje in. Vervolgens stip je het puistje, na het reinigen van de huid, aan met het wattenstaafje en laat je 'm uitdrogen. Voilà, zeg dat puistje maar vaarwel.

Nieuwsgierig? Je shopt het product *HIER.*

Misschien ook voor jou:
Dít masker met maar 2 ingrediënten zorgt voor een glowy skin
Beauty
  • Glamour
  • BSR Agency