Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: dit is het beautyadvies dat Selling Sunset's Christine aan costar Davina gaf

Van Christine Quinn konden we niet anders verwachten.

Oh my: dit is het beautyadvies dat Selling Sunsets Christine aan costar Davina gaf

Selling Sunset's Christine Quinn staat te boek als een realtor die geen blad voor de mond neemt. Ook over Davina’s look had de blondine wat te zeggen. Het beautyadvies dat ze aan haar Selling Sunset costar gaf, was weer typisch Christine.

Nieuwe look

Christines look is er een om door een ringetje te halen en voor haar collega's wil ze hetzelfde. Met haar ‘call it like I see it’-attitude gaf ze ook vriendin Davina fashionadvies. “Toen Davina en ik net begonnen met samenwerken, had ik zoiets van: ‘Luister, I want to ho you up a little bit, maar op een leuke manier”, vertelt Christine aan Refinery29.

Davina’s kledingstijl valt te omschrijven als casual en zakelijk en Christine wilde haar Oppenheim Group coworker uit haar comfortzone halen. “Ze wil als een professional gezien worden en ik vertelde haar: ‘Je bent een professional. Je kunt alsnog dragen whatever you want’.”

Corona look

We kennen Christine als iemand wiens make-up altijd tiptop in orde zit, maar in coronatijden is haar look far more low-key. Gifgroene oorbellen en dito kleur pakjes maakten plaats voor zijden pyjama’s en gezichtsmaskers. “Ik hou er niet van om veel make-up te dragen, behalve als ik film”, vertelt ze daarover. We feel you, Christine!

Misschien ook voor jou:
Selling Sunsets Christine onthult wanneer seizoen 4 komt
Showbizz
  • Refinery29
  • Selling Sunset