Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin Bieber en Hailey Bieber doen boekje open over kinderwens

Mrs. Bieber vertelt openhartig over haar huwelijk met Justin en hun toekomstplannen

Justin en Hailey

Justin Bieber en Hailey Bieber zijn natuurlijk hét meest geliefde couple van het moment. Niet zo gek dus dat ze op de cover van Vogue Italia schitteren. In het bijbehorende interview vertellen Justin en Hailey openlijk over hun relatie, hun toekomst én hun kinderwens. Een mini Justin of Hailey? Yes please!

Relatie met een popster

Hoewel Hailey zelf natuurlijk geregeld in de spotlights stond met een bekende vader als Stephen Baldwin en nóg bekendere bff's als Kendall Jenner en Gigi Hadid, vond ze het toch een beetje awkward om met een bekende superster te daten. En natuurlijk niet zomaar een superster. We hebben het hier over een superster met bijna 150 miljoen volgers op zijn Instagram.

"Het was moeilijk voor mij om in te zien hoe ik een relatie als deze moest voortzetten, onder de ogen van de hele wereld", vertelt ze in het tijdschrift. "Maar er komt een tijd dat je de realiteit moet omarmen en moet toegeven wie je bent."

Geen PDA

Hailey was in het begin van hun relatie dan ook helemaal niet van de PDA: public sign of affection. Ze weigerde het om Justin in het openbaar te zoenen. Can't relate. Dit intieme moment wilde ze niet delen met de wereld.

"Voor een lange periode kon ik hem gewoon niet zoenen in het openbaar. Ik vond het een vreselijk idee dat mensen zomaar naar ons konden kijken. Maar ik realiseerde me dat het een strijd is die je op de lange termijn volledig uitput. Het is een feit dat we van elkaar houden. En daarin hebben we niets te verbergen."

Na bijna twee jaar officieel getrouwd te zijn, is het stel nog steeds helemaal in love. "We worden door velen nog steeds als tieners gezien, vooral Justin. Maar in de realiteit zijn we getrouwd, we zijn officieel man en vrouw, die toegewijd en comfortabel zijn met hun seksualiteit. Onze chemie komt voort uit dit persoonlijke en diepe bewustzijn."

Kinderwens

Hoe de twee de toekomst voor zich zien? Absoluut met kinderen. Toch nemen Justin en Hailey hier rustig de tijd voor. "Het vreemde is dat ik altijd al vroeg kinderen heb willen krijgen, maar nu ik getrouwd ben voel ik die drang veel minder," aldus de blondine. "Ik ben ambitieus en wil veel projecten opstarten. Het zal ooit zeker gebeuren, maar niet nu."

Justin is het daar helemaal mee eens. Hij zegt dat ze eerst van het leven als getrouwd stel willen genieten: "We zijn nog maar pas getrouwd." In september vierden de lovebirds hun tweejarig jubileum. Vorig jaar pakten Justin en Hailey het groots aan met een prachtige bruiloft. "We zijn aan het genieten van onze tijd samen en hebben elkaar de afgelopen tijd beter leren kennen", aldus de zanger. Cute!

Misschien ook voor jou:
Hailey Bieber onthult hét skincare geheim van Justin Bieber
Showbizz
  • Cosmopolitan
  • Brunopress/Mediapunch