Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Lila Moss maakt haar catwalkdebuut


De dochter van Kate Moss maakte haar catwalkdebuut bij de spring-summer 2021 show van Miu Miu.

Kate Moss en Lila Moss

Lila Moss is over the moon dat ze onlangs haar catwalkdebuut maakte. Enne, het is dan ook geen verrassing dat de dochter van Kate Moss als een pro over de catwalk liep. Like mother, like daughter!

Miu Miu 

Lila mocht gisteren meelopen in de spring-summer 2021 show van Miu Miu. Het model had de eer om de show te openen én te sluiten. Zoals een high-fashion model betaamt, liep Lila zelfverzekerd over de runway in twee verschillende looks. Iets wat de Britse beauty een enorme eer vond.

“Bedankt dat ik de kans kreeg om te debuteren tijdens deze dromerige show”, schrijft Lila in de caption op Instagram. Het achttienjarige model deelt ook meteen een paar foto’s en een video van de show.

Kate Moss

Kate maakte – net als haar dochter – op achttienjarige leeftijd haar runway debuut. Kate liep voor het eerst over de catwalk tijdens Paris Fashion Week en showde de spring-summer collectie 1992 van Dolce & Gabbana.

Lila is overigens niet de enige die net als haar moeder een carrière als model aanjaagt. Kaia Gerber – de look-a-like dochter van Cindy Crawford – timmert ook hart aan de weg als model.

Misschien ook voor jou:
Wauw: zo ziet de 17-jarige dochter van Kate Moss er tegenwoordig uit
Fashion
  • Us Magazine
  • BSR, Instagram