Cara Delevingne en Kaia Gerber nemen matching tattoos

Cara en Kaia laten hun bijzondere vriendschap vastleggen met een tattoo.

Kaia Geber heeft haar vriendschap met bestie Cara Delevingne naar een hoger niveau getild. Kaia en Cara lieten namelijk matching tattoos op hun voeten zetten, zo is te zien in de Instagram Stories van het Amerikaanse model.

Verjaardag

Kaia deelde een aantal Instagram Stories voor de verjaardag van Cara. Het Britse model mocht onlangs achtentwintig kaarsjes uitblazen. Een van de foto's die Kaia deelde was een picture van hun voeten. Op hun voeten staat het woord solemate getatoeëerd. Pun intended. Vanwege de plaats van de tattoo – bij de zool van hun voeten – hebben de vriendinnen een grappige twist aan het woord gegeven.

Protest

Het model plaatst ook nog een foto waarop te zien is dat de vriendinnen samen protesteren tijdens de Black Lives Matter-protesten in Los Angeles. Verder deelt ze nog een foto van Cara die een sweater draagt met Kaia's foto daarop afgedrukt én een video waarop ze zich verkleed hebben als man.

Dat de vriendinnen ook echt elkaars soulmate zijn, is duidelijk. Maar of de twee ook echt een relatie hebben, is onbekend.

Bron: Glamour | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws