Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Victoria en Lisa maken acteerdebuut

De twee hebben een heel pikante rol weten te scoren.

Love Islands Victoria en Lisa

Big news voor Love Islands Victoria Vermeer en Lisa van Zuylen. De twee besties hebben namelijk een rol in de Netflix-film F*ck de Liefde 2 gescoord.

Pikante rol

Het duo werd deze week ingevlogen om een scène met actrice Bettina Holwerda te draaien op Ibiza. “Het was allemaal heel last minute, we kregen een dag van tevoren te horen dat we een gastrolletje mochten spelen, en vandaag stonden we al op de set op Ibiza”, vertelt Victoria aan Grazia. “Heel leuk om te mogen acteren, al vond ik het wel lastiger dan ik dacht, want ik heb ook een beetje tekst.”

De twee werden niet zomaar in een rol gecast, maar spelen prostituees. “Ik moet bij een auto staan en iemand overhalen om met mij mee te gaan. Niet iets wat ik dagelijks doe”, lacht Lisa, “maar wel heel erg leuk om te spelen. Ik was nog nooit op een filmset geweest, dus ik vond het supertof om mee te maken.”

Vaker acteren

De besties vonden het zó leuk om te doen, dat ze zichzelf wel vaker op zo'n filmset zien. Zo vertelt Lisa: “Ik ben gek op dit soort Nederlandse films, dus ik zou hier wel vaker in willen acteren. Hopelijk een volgende keer ook met tekst.” Victoria vult haar aan: “Ik zou het ook wel méér willen doen. Vond het heel tof om een bitchy personage te spelen, want dat is in het dagelijks leven totaal niet wie ik ben.”

F*ck de Liefde 2, met onder anderen Yolanthe Cabau, Victoria Koblenko, Bo Maerten, Bettina Holwerda, Nienke Plas, Juvat Westendorp en Geza Weisz, zal in 2022 te zien zijn op Netflix.

Misschien ook voor jou:
Oei: Sylvie Meis begaat blunder op Love Island
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • Instagram