Wait, what? Home Alone ‘Kevin’ is nu catwalkmodel voor Gucci

Kevin, is that you?

Een grote carrièreswitch voor Home Alone-ster Macaulay Culkin. De 41-jarige acteur was gisteren namelijk te zien als model op de catwalk voor Gucci.

Catwalk

Voor de zogeheten Gucci Love Parade in Los Angeles trokken verschillende celebs gisteren hun stoute schoenen aan om een rondje over de catwalk te lopen. De big surprise? Macaulay, die over het podium liep alsof hij al dat al jaren deed. Compleet op z'n gemak liep de Home Alone-acteur in een kleurrijke outfit van Gucci over de catwalk, terwijl grote sterren als Gwyneth Paltrow, Billie Eilish en Miley Cyrus de acteur aanschouwden vanuit het publiek.

Beeld: BrunoPress

Gezin

Macaulay verschijnt tegenwoordig nog maar zelden in het openbaar, waardoor zijn prestatie van gisteravond extra bijzonder was. De acteur werd bekend door zijn rol als Kevin McCallister in de populaire kerstfilms Home Alone – waarvan de eerste overigens al meer dan dertig jaar geleden uit kwam (feel old yet?).

Inmiddels is de acteur al een tijdje gelukkig met zijn vriendin Brenda Song, met wie hij eerder dit jaar zoontje Dakota kreeg. Congrats!

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws