Bridget Maasland reageert op ophef rondom doorschijnende outfit

6x Grazia + Real Techniques Set voor maar €22,50

Neem nu een abonnement op Grazia en ontvang maar liefst 73% korting!
Werf

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je een set van Real Techniques t.w.v. €60 cadeau.

Real Techniques

De Real Techniques tools zijn multifunctionele, vegan make- upkwasten en -sponsen die helpen de ultieme beautylook te creëren. De set bestaat uit Real Techniques Ultimate Base Set en Real Techniques Rebel Edge Trio. Real Techniques Ultimate Base Set bevat de drie ultieme tools voor een gladde, egale basis van make-up. Real Techniques Rebel Edge Trio Set bevat drie vernieuwende tools voor het contouren en shapen van je gezicht. Eye-catchers!

Je ontvangt dus niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog eens een Real Techniques Set t.w.v. €60 cadeau! Samen voor maar €22,50. Dat is ruim 73% korting!

Ga snel naar Grazia.nl/cadeau of bel naar 0251-257924 (ma. t/m vr. 9.00 - 17.15 uur).

*Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2020 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je tenminste voor de gegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Grazia kost in de winkel €3,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Pijper Media B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk op www.tijdschrift.nl/pijpermedia voor meer informatie over je digitale abonnement.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9002a214aaa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });