Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lisa onthult: zó reageerden de mannen op haar Playboy-werk

Helaas moest Lisa onlangs de Love Island-villa verlaten.

Love Islands Lisa

Voor Love Islands Lisa zit haar liefdesavontuur er helaas op. In de eerste instantie leek het erop dat ze haar match had gevonden in Giuliano, maar niets bleek minder waar. De Italiaan schoof Lisa namelijk aan de kant voor Feline. Gelukkig kijkt Lisa met plezier terug op haar Love Island-tijd én doet ze een boekje open over hoe de Islanders reageerden op haar Playboy-cover.

Feline

“Op de eerste dag werd ik gekoppeld aan Giuliano. Iedereen zei onmiddellijk dat wij een sterke match waren. Maar achteraf bekeken, weet ik dat zo niet”, onthult Lisa aan Het Laatste Nieuws. Ze vervolgt dat Giuliano haar nooit het gevoel gaf dat ze een steady en goed koppel waren. Dit werd bevestigd toen Feline haar intrede in de villa maakte.

“En toen Feline door de deur wandelde, was het duidelijk dat dit niet zo was. Hoewel Giuliano tegen mij gezegd had dat Feline niet zijn type was, bleek hij al snel gevoelens voor haar te hebben.”

Aan het lijntje houden 

Lisa deelt dat ze geen wrok koestert, maar dat ze wel een tijdje boos was op Giuliano. “Ik vind wel dat hij z’n gevoelens voor Feline eerlijker had moeten communiceren naar mij toe.”

"Hij speelde geen open kaart en hield mij een tijdlang aan het lijntje, tot hij zeker was van wat Feline ging doen. Ik heb altijd open met hem willen zijn, maar ja. Dat was niet zo van zijn kant”, doet Lisa uit de doeken.

Playboy-cover

Voordat Lisa aan haar Love Island-avontuur begon, had ze de eer om de cover van Playboy te sieren. Iets wat ze ook aan de Islanders heeft verteld.

“Eerst wilde ik dat niet zeggen, maar ik heb het dan toch verteld. Omdat ik me tot mijn verrassing goed voelde tussen al die mensen. En ik moet zeggen: geen enkele jongen heeft mij daarna op een andere manier behandeld. Zoveel te beter, denk ik dan.”

Toekomst

In de villa kreeg Lisa uiteindelijk een oogje op Filip. Toch kan Lisa nog niet spreken van een daadwerkelijke romance. “Sinds Yoram, Charlotte, Filip en ik weg moesten, heb ik de kans gehad om veel contact te hebben met Filip. We zijn naar elkaar toe gegroeid. Maar het is te vroeg om van een relatie te spreken. We zien wel wat de toekomst brengt.”

To be continued…

Misschien ook voor jou:
Wait, what?! Zijn deze Islanders er samen vandoor gegaan?
Showbizz
  • Love Reality, Het Laatste Nieuws
  • RTL