Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x MAC Cosmetics Viva Glam Lipstick t.w.v. €20

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

Winning Wednesday

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x MAC Cosmetics Viva Glam Lipstick t.w.v. €20 weg.

Lipstick liefhebber

Lipstick-liefhebbers weten als geen ander dat je voor een goede lipstick bij MAC Cosmetics aan het juiste adres bent. Vooral de matte kleuren zijn bij menig beautyliefhebber favoriet. Want ook na een avondje wijnen, dineren of eindeloos kletsen met je vriendinnen: de lipstick blijft op z'n plek.

MAC x Viva Glam

Good to know: in samenwerking met niemand minder dan de Spaanse zangeres Rosalía Vila Tobella lanceert MAC Cosmetics een gloednieuwe collectie – inclusief nieuwe felrode tint in MAC's iconische Matte formule.

De opbrengst van deze nieuwe collectie gaat volledig naar het MAC VIVA GLAM Fund. Dit goede doel strijdt voor een gezonde en gelijke toekomst voor iedereen. Het VIVA GLAM Fund werkt samen met lokale organisaties die ondersteuning bieden aan vrouwen en meisjes, de LGBTQ+ gemeenschap en mensen die een positieve hiv-diagnose hebben gekregen. Dus, shoppen voor het goede doel. Hoe fijn is dat?

Win, win, win!

MAC Cosmetics Viva Glam Lipstick is de perfecte rode kleur die elke outfit afmaakt. En guess what, Grazia mag 3x MAC Cosmetics Viva Glam Lipstick t.w.v. €20 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 6 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.