Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

5x nieuwe uitvindingen die je leven een stuk makkelijker maken

Deze vernieuwende producten mogen niet ontbreken in je stash.

1001 Remedies

Ritsen, beha’s en jeans; het zijn allemaal uitvindingen die ons leven een stuk makkelijker maken en – jawel – ook meteen een stuk leuker én modieuzer. Ben je (onbewust) op zoek naar nog meer snufjes die je leven een stuk makkelijker maken? We've got you covered. We hebben vijf uitvindingen voor je op een rijtje gezet die je móet hebben. Komen ze:

1. 1001 Remedies

1001 Remedies klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het product doet de naam eer aan. De Franse Sofia Belcadi is een jonge ondernemer en moeder. Helaas is ze geen onbekende van de stress en onrust die een moderne levensstijl met zich mee kunnen brengen. Daar moet een oplossing voor komen, dacht Sofia.

Sofia startte daarom het welzijnsmerk 1001 Remedies om bewustzijn te creëren voor een betere en gezondere levensstijl. Sofia lijkt aan alles te denken want 1001 Remedies bestaat uit plantaardige, natuurlijke producten. Deze products hebben op de lange termijn een positief effect op de gebruiker – of het nu gaat om zijn of haar fysieke of mentale gezondheid. Zeker het proberen waard, dus!

1001 Remedies-giftset - €69

2. Dodow

Als je relatie op de klippen loopt, kun je daar behoorlijke slaapproblemen aan overhouden. Alex Dujoncquoy kan erover meepraten. Hij ging dan ook op zoek naar een oplossing om zijn slapeloosheid te fixen. Enne, dan niet in de vorm van pillen slikken.

Alex deed de ontdekking dat meditatie hem het beste hielp om in slaap te komen. Maar mediteren neemt ontzettend veel tijd in beslag. Hij creëerde daarom het device Dodow op basis van de meditatietechniek. Dodow reguleert je je ademhaling en maak je je hoofd leeg. Kortom: je komt he-le-maal tot rust.

Dodow - €49,90

3. Bluecup

Anno 2020 lijkt een Nespresso- of Dolce Gusto-apparaat onmisbaar te zijn. De dag starten zonder a cup of coffee is tenslotte voor velen onmogelijk. Alleen is het wel weer jammer dat de koffiecups in de prullenbak belanden.

Mike Slagboom brengt daar verandering in. Samen met zijn vader, broer en neef bedacht hij een alternatief voor de milieuonvriendelijke wegwerpkoffiecups: Bluecup. Bluecup is een herbruikbare koffiecup die je zelf kunt vullen met gemalen koffie naar keuze. Pluspunt: deze cup is milieuvriendelijk én je zet er ook nog eens een echt lekkere kop koffie mee. Goals!

Bluecup - €24,90

4. Elvie

Slimme technologie inzetten om het dagelijkse leven van vrouwen te verbeteren; het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dat is het niet!

Tania Boler en Alex Asseily (medeoprichter) hebben een duidelijk missie: ze willen de manier waarop de wereld naar technologie kijkt veranderen en daarmee verschillende taboes doorbreken. Zo lanceerde Elvie in 2018 al de Elvie Pump: een draadloos kolfapparaat dat het kolven een stuk makkelijker maakt.

Met Elvie willen de oprichters het gesprek openen over vrouwenkwesties die te vaak als beschamend worden gezien en vrouwen de producten geven die ze verdienen. Hear, hear!

Elvie Pump - €299

5. Loafnest

Shrivalli Bhat had een duidelijke visie voor ogen toen ze haar familiebedrijf – nu bekend als Wekigai – oprichtte. Ze wil het leven een stuk eenvoudiger, gezonder en leuker maken en dat doen met behulp van kwalitatieve, functionele en duurzame producten.

Shrivalli ontwikkelde dan ook samen met haar man Loafnest. Met Loafnest kun je elke dag zelf een brood bakken dat tasty én healthy is. Loafnest is also known as de makkelijkste, ambachtelijke broodbakset ter wereld. Niet zo gek, aangezien je het deeg niet met de hand hoeft te kneden.

“Niet iedereen heeft de tijd, het geduld of, belangrijker nog, de vaardigheden om zelf lekker brood te maken. De eenvoud van LoafNest biedt uitkomst. Alles wat je hoeft te doen is je ingrediënten mixen, ze in Loafnest gieten en Loafnest in de oven zetten", deelt Shrivalli. Easy does it!

Loafnest - €169

Amazon Launchpad online store 

Ben jij graag up-to-date over de nieuwste uitvindingen? Dan heeft Amazon iets leuks voor je. Amazon introduceert namelijk vanaf vandaag de Amazon Launchpad online store, een thuisbasis van een groeiend aanbod aan vernieuwende en inspirerende producten. Yaaasss!

Met de Amazon launchpad wil het bedrijf ondernemers in het zonnetje zetten. Amazon biedt met de online store namelijk een platform aan ondernemers om hun innovatieve producten te helpen verkopen en leveren. Sounds good!

Enne, op de Amazon launchpad vind je niet alleen revolutionaire gadgets, maar ook unieke welnessproducten, educatief speelgoed en smart home apparatuur. Kortom: voor ieder wat wils. Neem dus snel *HIER* een kijkje.

Lifestyle
  • Amazon, BrunoPress