Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Christmas Giveaway: 1x een shoppingvoucher voor Designer Outlet Roosendaal t.w.v. €250

Doe mee en win!

Amazon

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag: 1x een shoppingvoucher voor Designer Outlet Roosendaal t.w.v. €250.

Designer Outlet Roosendaal

Op zoek naar een plek waar je in een keer kan slagen voor al je kerstcadeaus? Dan moet je bij Designer Outlet Roosendaal zijn, een fijne en veilige shopomgeving in de open lucht. Hier shop je altijd met tot wel 70% korting op de retailprijs bij merken zoals Fabienne Chapot, The Kooples en Karl Lagerfeld. Ontdek de gezellige kerstsfeer en shop ’till you drop met een shoppingvoucher t.w.v. €250 euro!

Win, win, win!

Sta jij te popelen om je shoppingvoucher te gebruiken bij Designer Outlet Roosendaal? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier vind je alle informatie over Designer Outlet Roosendaal, zodat je zo snel mogelijk zelf een bezoekje kan brengen.

In de decembermaand geeft Grazia in totaal voor €4542,30 aan prijzen weg, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.