Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Christmas Giveaway: 2x een Amazon giftcard t.w.v. €150

Doe mee en win!

Amazon

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag: 2x een Amazon giftcard t.w.v. €150.

Amazon

Van gadgets tot beautyproducten; je vindt het allemaal in de webshop van Amazon. Het is zelfs de perfecte plek voor een trip down memory lane. Amazon deed namelijk onderzoek naar de top 15 favoriet speelgoed van Nederlanders uit de afgelopen zestig jaar. Een overzicht van deze top 15 vind je via deze link.

Ben jij nog steeds gek op spelletjes? Je shoptegoed kun je dan perfect besteden aan de top 100 speelgoed en spellen van nu!

Win, win, win!

Sta jij te popelen om deze giftcard van Amazon te winnen om allerlei verschillende spellen en old school speelgoed items te scoren? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je alles gewoon zelf.

In de decembermaand geeft Grazia in totaal voor €4542,30 aan prijzen weg, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.