Temptations Amber reageert op ophef

Temptations Arda en Amber delen eerste foto van hun zoontje

"Ik vind het hier leuk, maar ik kan niet wachten om de wereld te zien", schrijft Amber bij de foto.
amber temptation island

Temptations Arda en Amber moeten nog even geduld hebben voordat ze hun kindje in de armen mogen sluiten, toch weerhoudt ze dat er niet van om alvast een eerste foto van hun kleine man aan de wereld te laten zien.

Temptation Island

De twee leerden elkaar kennen op Temptation Island, waar Arda met zijn ex-vriendin Elke aan meedeed, er vervolgens met verleidster Eline vandoor ging, maar uiteindelijk toch als single naar huis ging.

Lang bleef de Belgische fitness goeroe echter niet alleen, want eenmaal terug in België sloeg cupido toe. Arda viel namelijk alsnog als een blok voor verleidster Amber, en de twee besloten al snel om samen te gaan wonen. En dat bleek niet het enige.

Enkele maanden na hun Temptation Island-avontuur bleek Amber namelijk onverwachts in verwachting te zijn. "Het was echt een hele grote shock. Ik was tien dagen over tijd en Arda zei toen al dat ik een test moet doen." Ook kreeg de voormalige verleidster last van haar borsten, waardoor ze toch maar besloot een zwangerschapstest te halen. "Ik zat echt vol ongeloof te kijken en ik dacht echt: dit kan niet, dit kan gewoon niet."

Papa's kindje

Inmiddels is de grootste schrik voorbij en kunnen de aanstaande ouders niet wachten om hun zoontje te ontmoeten én aan de wereld voor te stellen. Al is dat laatste al aan de orde. Op Instagram deelt Amber namelijk een foto van de 4D-echo.

“Hallo iedereen! Ik blijft nog 13 weken in mama’s buik zitten. Ik vind het hier leuk, maar ik kan niet wachten om de wereld te zien. Ik ben heel actief en ik stamp voortdurend met mijn beentjes. Hier is mijn eerste foto waarop je kunt zien hoe ik er waarschijnlijk uit zal zien. Op wie lijk ik het meest, op mama of papa?”, schrijft ze erbij.

De meeste followers hoeven er echter niet lang over na te denken en vinden de kleine man nu al een kopie van zijn vader.

Bekijk de foto hieronder!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f937879b6272', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });