Exclusief! Anna Nooshin over het einde…

De presentatrice lanceert morgen een bijzondere audiodocu.

Lees ook

Bezige bij Anna Nooshin zit never nooit stil. Ze opende onlangs nog haar eigen museum en lanceert nu haar eigen audiodocu waarin ze praat over het einde der tijden. In gesprek met Grazia vertelt Anna over deze gloednieuwe luisterdocumentaire.

Het einde der tijden

Geen luchtige interviews waarin roddels worden ontkracht, maar een luisterdocumentaire over het einde der tijden. In samenwerking met luisterboekenplatform Storytel lanceert Anna de vijfdelige audiodocu EINDE.

Gezien Anna's fashionable Insta-pagina met zo'n 1 miljoen volgers en haar fotogenieke Instagram-museum is dit niet het eerste wat we bij de presentatrice hadden verwacht. Maar guess what: Anna heeft naar eigen zeggen een grote fascinatie voor het donkere en spirituele.

Onderzoeken

“Vorig jaar merkte ik dat steeds meer mensen uit mijn omgeving bezig waren met preppen (het voorbereiden op rampen, bijvoorbeeld door veel voedsel in te slaan red.). Wat mij fascineert is dat een heel grote groep mensen 'normaal' door het leven gaat, maar dat daarnaast een grote groep zich actief voorbereidt op het einde.”

In de audiodocu spreekt Anna met verschillende mensen die dagelijks bezig zijn met het einde der tijden en gaat ze hierover met experts – én haar moeder – in gesprek. Vanaf 23 september start EINDE. op Storytel. We can't wait!

In de nieuwste Grazia vertelt Anna Nooshin openhartig over haar nieuwe audiodocu, toekomstplannen en haat-comments op Instagram. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Thalia Brandt) | Beeld: Sarah Terschegget

Laatste nieuws

Zie ook