doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monique Westenberg over verzoening met schoonmoeder Rachel Hazes

Rachel Hazes laat zich uit over verzoening met schoondochter Monique Westenberg

Aiii... Het botert nog altijd niet tussen de twee.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rachel Hazes

Hoewel de band tussen Monique Westenberg en Roxeanne Hazes weer helemaal top is, ziet het er voorlopig nog niet rooskleurig uit tussen Monique en Rachel. De twee hebben het meerdere keren geprobeerd goed te maken, maar Rachel is er nu helemaal klaar mee.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ruzie

Dat Rachel en Monique niet echt goed met elkaar kunnen opschieten is geen geheim meer. Monique was ooit de reden van de hele familie Hazes-vete.

Hoewel Roxeanne eerst de kant koos van haar moeder, blijkt het nu erg goed te klikken met schoonzus Monique. Rachel kon daarentegen wel goed overweg met André's ex, Bridget Maasland, maar een goede band met Monique krijgen zit er waarschijnlijk niet in.

Vrede

Het botert namelijk nog altijd niet tussen de twee dames en daar hebben ze allebei vrede mee. Rachel liet aan RTL Boulevard weten dat ze geen toenadering zal zoeken bij Monique. "Het is toch goed zo?", antwoordde ze. De moeder van de volkszanger gaf aan dat André en Monique het fijn hebben samen en dat zij het zelf ook hartstikke fijn heeft.

Ook Monique is niet van plan tijd en moeite te steken in de band met haar schoonmoeder. Zij liet in een interview met Anouk Smulders duidelijk weten dat ze niets meer met Rachel te maken wil hebben. Op de vraag waarom ze dat niet wilde, antwoordde de blondine: "Ik denk dat ik daar niks meer over hoef te zeggen. Ik denk dat dat wel duidelijk is." Ai...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');