André Hazes over trouwplannen: ‘Ik weet zeker dat Monique de ware is’

De zanger verklapt zelfs dat hij de ring 'deels' al heeft.

Lees ook

André Hazes doet een boekje open over de volgende stap in zijn relatie met Monique Westenberg. De volkszanger is namelijk klaar om een aanzoek te doen en geeft aan dat het binnenkort 'gaat gebeuren'. Spannend!

Huwelijksaanzoek

In een interview met Privé geeft André toe dat hij zeker weet dat zijn vriendin 'ja' zou zeggen op zijn huwelijksaanzoek. “In het begin, toen we net weer bij elkaar waren, vond ik het niet gepast om over een aanzoek te beginnen, want ik had immers haar leven overhoopgehaald door van huis weg te gaan”, begint hij zijn verhaal. “Maar nu ben ik er wel klaar voor.”

Relatie

Wanneer het huwelijksaanzoek plaats zal vinden, houdt de presentator geheim. Wel is het duidelijk dat Monique de juiste vrouw voor hem is.

De zanger verklapt zelfs al dat hij de ring 'deels' heeft en dat het niet de eerste keer is hij dat hij op één knie wil gaan voor de moeder van zijn kind. “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht die in de ring moet. Maar vlak voor het moment dat ik het aandurfde, kwam onze relatie in zwaar weer”, onthult hij.

Uiteindelijk is André blij dat alles zo gelopen is, want anders was het huwelijk misschien wel vroegtijdig ten onder gegaan. “Dit heeft zo moeten zijn. Hoe we er nu in staan, is totaal anders. Mensen kunnen denken: 'Dat is een leuk plaatje', maar het is echt anders bij ons. Ik ben blij hoe alles is gelopen”, aldus Dré.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook