André Hazes openhartig over vaderschap: ‘Ik heb wel gewoon fouten gemaakt’

De zanger geeft toe dat hij geen standaard vader is.

Lees ook

André Hazes en Monique Westenberg zijn alweer drie jaar de trotse ouders van de kleine André. De zanger is in een interview met RTL Boulevard bijzonder openhartig over het vaderschap en doet een aantal opvallende onthullingen.

Vaderschap

André wist van tevoren al dat hij nooit een standaard ouder zou worden. “Het is natuurlijk heel dubbel. We wisten van tevoren natuurlijk al dat ik nooit een standaard vader zou zijn, maar je ziet wel in dat je gewoon fouten hebt gemaakt. Ook in de tijd dat Mo en ik nog niet uit elkaar waren”, begint hij zijn verhaal.

Succes

Op het moment dat de zanger vader werd van de kleine Dré, begon ook net zijn grote succes op carrièregebied. “Alles kwam een beetje tegelijk. En toen heb ik er toch wel ergens voor gekozen om gewoon keihard te gaan werken. Ik kon maar één keer een naam gaan maken en daardoor mis je wel een hele hoop ja”, vertelt hij verder.

De presentator sluit af met dat hij erg trots is op wat hij samen met zijn Monique heeft neergezet. “En uiteindelijk ben ik sowieso wel dankbaar voor de dingen die ik meemaak. Als dit niet zo was gebeurd, had ik nu niet zo in het leven gestaan”, sluit de volkszanger af.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook