doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie Meis openhartig over haar verloofde én hun uitgestelde huwelijk

Sylvie Meis onthult tipje van de sluier over haar grote dag

De gasten moeten zich tijdens deze bijzondere dag aan een aantal specifieke regels houden...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie Meis

Het is bijna zover! Sylvie Meis en Niclas Castello stappen over twee weken in het huwelijksbootje. De twee hebben grootse plannen voor deze bijzondere dag. Echter, de gasten moeten zich wel aan een aantal specifieke regels houden tijdens dit sprookjeshuwelijk...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Regels

Sylvie wil het huwelijk zo privé mogelijk houden. De pers is daarom niet welkom en er mogen absoluut geen beelden van de bruiloft naar buiten komen. Maar hier blijft het niet bij! Alle zeventig gasten moeten hun mobiele telefoon uit voorzorg thuis achterlaten.

Huwelijk

Sylvie lichtte eerder deze week aan het Duitse tijdschrift Bunte al een tipje van de sluier. Zo vertelde de 42-jarige tv-ster dat ze samen met haar vriendinnen 's ochtends de jurk zal aantrekken – uiteraard onder het genot van een glas champagne. Haar verloofde zal intussen de organisatie van de bruiloft voor zijn rekening nemen.

De huwelijksnacht zal op een andere locatie plaatsvinden. De ouders van het stel zullen elkaar voor het eerst in Florence, waar de bruiloft plaatsvindt, ontmoeten.

Enne, Sylvie's ex-man Rafael van der Vaart zal geen deel uitmaken van the big day. En de gasten die wel uitgenodigd zijn, zullen enkel bestaan uit familie en goede vrienden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');