Wait, what: zo lang heeft Christine de tijd nodig om zich klaar te maken

Selling Sunset's Christine heeft 'iets' langer dan gemiddeld nodig.

Lees ook

Selling Sunset's Christine was born to be extra. Dat weten de kijkers inmiddels. Onlangs kwamen er al bizarre details naar boven rondom de looks van de diva, maar enig idee hoelang het duurt voordat ze 's ochtends klaar is? Be prepared.

Klaarmaken

“Mijn haar duurt minimaal twee uur, ligt eraan wat ik ermee doe. Ik geef mezelf vier uur de tijd vanaf het moment dat ik mijn huis moet verlaten”, vertelt Quinn over de 'voorbereidingen.'

“Ik trek niet zomaar een T-shirt aan: ik ben alles aan het plannen. Ik heb zoiets van: oké, wat is de scène, wat is de achtergrond? Wat zijn we aan het doen? Ga ik lopen of zitten? Wordt deze outfit verspild? Wordt hij tentoongesteld? Ik hou daar allemaal rekening mee”, aldus Christine.

Looks

De real estate agent is met haar lange blonde lokken, goedgevulde lippen en jaloersmakende kleding zonder twijfel een opvallende verschijning. En daarvoor tast ze diep in de buidel.

Zo hebben de zolen van haar mega hoge hakken vaak de kleur rood – en iedereen weet dat daar een pittige price tag aan vast zit, zien we de ene na de andere designer bag tevoorschijn komen en is de kleur van haar nagels altijd afgestemd op de kleur van haar outfit. Ook laat ze haar make-up doen als er wordt gedraaid voor Selling Sunset. Prijskaartje? Zo'n 1000 dollar per draaidag. Ka-ching!

Bron: Insider | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook