Anouk is woest en haalt uit op Instagram

Aii...
Anouk is woest en haalt uit op Instagram

Anouk is niet te spreken over de mannen van de talkshow Veronica Inside. Dat heeft de zangeres gisteren duidelijk op Instagram laten weten.

Uitspraken

Johan Derksen sprak afgelopen maandag in Veronica Inside over de Black Lives Matter-protesten en deelde daarbij een sneer uit naar rapper Akwasi, die tijdens de protesten tegen het volk sprak over racisme in Nederland.

Anouk vindt de uitspraken van Johan écht niet kunnen. "Wat slecht, om te kotsen dit", schrijft de zangeres in haar Instagram Stories.

Lees ook: Om deze reden wees Anouk meerdere keren aanzoek van Dominique af

Kritiek

Johan noemde de mensen die meedoen aan de Black Lives Matter-protesten "alleen maar schreeuwende gekkies die de ruimte krijgen". De mannen van VI kregen door die opmerkingen veel kritiek over zich heen.

Veronica heeft afgelopen dinsdag kort gereageerd op alle kritiek. "Uitspraken binnen VI komen voor rekening van de mensen aan tafel", stelt de zender. Wel laten ze weten "tegen het opzettelijk kwetsen van medemensen of bevolkingsgroepen" te zijn.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90faa912991', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });