Om deze reden wees Anouk meerdere keren aanzoek van Dominique af

Het heeft alles te maken met het verleden.
Om deze reden wees Anouk meerdere keren aanzoek van Dominique af

Anouk is alweer vijf jaar dolgelukkig met grote liefde Dominique. Het stel woont samen, maar trouwen zit er voorlopig niet in. Sterker nog: de zangeres heeft al meerdere keren een aanzoek afgewezen!

Huwelijk

Dominique zou Anouk al meerdere keren ten huwelijk hebben gevraagd, maar dit heeft de zangeres toe nu toe iedere keer nog afgewezen. En dit zou alles te maken hebben met haar liefdesverleden.

Lees ook: Deze The Voice-coaches keren niet meer terug

Verleden

"Als ik met iemand zou willen trouwen, dan is hij het wel. Maar het is mij niet altijd goed afgegaan, financieel gezien. Daarom ben ik voorzichtig en een beetje bang. Ik had meteen 'ja' gezegd als de wet zou veranderen", vertelt de TVOH-coach over het huwelijksbootje dat zij (nog) niet instapt.

Samen met Dominique kreeg Anouk dochtertje Jelizah Rose, die het gezinsgeluk van in totaal 6 compleet maakte. Of de moeder van de zes kids ooit weer wel de ring om haar vinger laat schuiven, zullen we moeten afwachten...

Bron: Story | Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fc4a96ad9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });